Перегринація образу Святої Родини

Перегринація (лат. peregrinatio), означає урочисте перенесення в цілях релігійного культу образу чи реліквій, є однією з центральних подій, які відбуватимуться впродовж цілого Року святості подружжя та сім’ї. В свою чергу будуть організовуватись різноманітні заходи та реколекції для подружніх пар і сімей, вірні зможуть отримати відпусти у визначених храмах.

Впровадження образу Святої Родини до нашого костелу відбулося в неділю, 3 лютого, під час Євхаристії о 12.00 год., яку очолив настоятель парафії о. Стахура Ян MS.

Відтак, у визначені дні, після вечірньої Євхаристії одна сім’я з нашої парафії братиме образ до свого дому, де матиме змогу молитися до Святої Родини про взаємну повагу, вірність, взаєморозуміння, про правдиву любов. Наступного ж дня вона приноситиме образ до храму на вечірню Св. Месу, щоб інша родина мала змогу взяти його до своєї домівки.

Разом із образом сім’ї братимуть додому Книгу прохань та подяки, в якій зможуть записати свої прохання. А в усіх тих намірах, під час завершення перегринації, буде звершена Св. Меса.