Х Вікенд з Богом у Кривому Розі вже за нами

Саме закінчився десятий, ювілейний, Вікенд з Богом у Кривому Розі. На зустріч, яка відбулася 8-10 квітня цього року, прибуло близько 40 учасників із Запоріжжя, Нікополя, Буська, Кіровограда та Кривого Рогу.

DSC_1042

На початок зустрічі молодь взяла участь у Службі Божій, під час якої Слово Боже виголосив о. Кристіян. Вечір цього ж дня був часом для привітання та спільної розваги. Після цього молодь мала можливість краще пізнати послання Діви Марії з Ля Салетт. Наші гості, о. Лукаш Стахура і семінаристи Адам Циран МС і Петро Софій МС, поділилися з учасниками своїм досвідом зустрічі з „Красивою Пані”.

DSC_1165

Важливим моментом суботнього ранку була конференція о. Лукаша про те, як читати Біблію і як знайти в ній живого Бога. Добрим введенням до післяобідньої зустрічі з Ісусом „біля пустого гробу”, була конференція про те, як добре переживати свої почуття, проведена братом Адамом МС.

DSC_1212

DSC_1217

DSC_1262

Центром дня була Євхаристія, яку целебрував о. Томаш МС. Дуже захоплююча проповідь не залишила нікого байдужим. Увечері настав час для підсумку всіх наших десяти Вікендів з Богом у Кривому Розі. У невимушеній атмосфері палаючого вогнища і запаху смаженої ковбаси, учасники пригадували приємні моменти зустрічей: «Ми тут жили протягом майже трьох років!».

DSC_1513

DSC_1512

DSC_1471

У неділю вранці відбулася урочиста Євхаристія, під час якої Слово Боже виголосив о. Збігнєв МС. Пізніше було трохи часу для підсумків та для традиційної „скриньки питань”, куди кожен учасник може покласти анонімне запитання на будь-яку тему. Після обіду молодь вже прощалася та зі смутком  поверталася до своїх домів.

DSC_1584

На останок, хочу висловити велику подяку організаторам зустрічей. Ви дарували нам тепло Ваших сердець кожного разу, створювали теплу та домашню атмосферу, завдяки чому всі почували себе рівноправним членом нашої великої та дружньої родини.