Хресна Дорога

17 березня 2011 року (вербна неділя), у місті Буську відбулась екуменічна хресна дорога. Уже п’ятий рік поспіль солідарно пройти з Христом Його важкий шлях приходять сотні вірян, і кожного року це дійство набирає все більших масштабів.

drogkrz2001
Недільної днини, у сквері біля пам’ятника „Ангела хоронителя міста”, звідки й починалась хресна дорога, було гамірно, зібралося чимало парафіян, які приїхали з цілого району разом зі своїми настоятелями.  Під спів церковних хорів та схолі „Голос ангела” з парафії св.. Станіслава, сотні християн йшли від стації до стації, несучи символічний хрест попереду ходи. Спочатку хрест несли отці, присутні на дійстві представники влади, потім кожна парафія району, дітки, молодь, та всі, хто мав бажання символічно приєднатися до страждань Ісуса.

drogkrz3001
Незважаючи на те, що дійство тривало 2,5 години, втоми не відчувалося, було тільки загальне піднесення душі і тіла. Молитва витала серед людей і навіть в повітрі. Розпочалась хресна хода з привітального слова і благословенства отця-декана Володимира, а заключне слово мав кс. Роберт Глодовський, який подякував усім за спільну молитву, та запросив усіх людей доброї волі на наступний рік приєднатися до спільної хресної дороги.

Invalid Displayed Gallery