„Сімя на роздоріжжі”- нічне чування

1-2. 10. 2011 p. Хоча ще не минуло багато часу від подій VІІ Салетинської Зустрічі Молоді (СЗМ) в Лановичах, то ми вже думаємо про наступну в 2012 році. Взірцем таких зустрічі, які відбуваються в Дембовці в Польщі, хочемо створити організаційну групу Зустрічі, котра допоможе священикам приготувати майбутню зустріч. Для того до Буська приїхала молодь яка брала участь у лановицьких зустрічах і хоче ввійти до групи організаторів.

_DSC1607

_DSC1608

_DSC1606

Це молоді люди з Буська, Самбора, Лановичів, Львова  і Червонограда (надіємось ще на молодь з Кам’янки Бузької в майбутньому). Зустріч Організаційної групи СЗМ розпочали підсумки VІІ СЗМ і спільна розмова з отцями Юзефом з Лановичів і Робертом та Ґжеґожом з Буська про плани на наступний рік. Потім була Служба в костелі, вечеря з біґусом (тушена капуста з мясом і ковбасою) а о 21:00 розпочалося в костелі чування-адорація зі співом та роздумами текстів біблійних та розарєвих таємниць перед Пресвятими Дарами, закінчена євхаристійним благословенням о півночі.

_DSC1617

_DSC1618

В неділю після сніданку ми зібралися, щоб подумати над темою Зустрічі в 2012р. І так наступна VІІІ СЗМ відбудеться в Лановичах від 23-26 серпня 2012р. під гаслом „Сім’я на роздоріжжі”. В 2012 році хочемо задуматись над проблемами сучасної сім’ї, поговорити про те що робити, щоб моя майбутня сім’я була щаслива, як порадити собі в ситуаціях конфліктів в моєї сім’ї. Зустріч закінчила Свята Меса в костелі і спільний обід.