СДМ на Україні

Світові дні молоді в Кракові були для більшості учасників чудовою подією не тільки в духовній сфері. Протягом декількох днів молодь з цілого світу проводила час в спільній молитві, а також розвагах, мала можливість краще пізнати одне одного та завести нові знайомства на роки.
Цей липневий фестиваль молодості і віри був також свідоцтвом великого братерства та взаємодопомоги. Салетинська  молодь з України мала можливість приїхати в Польщу, дякуючи фінансовій підтримці багатьох людей. В рамках днів в дієцезіях, які передували центральним дням СДМ в Кракові, паломників з наших парафії прийняла дієцезія Плоцька. Мешканці Плоцька впустили нас не тільки в свої домівки, але також і в свої серця. Їхня тепла гостинність посприяла тому, що українці провели незабутні моменти в Польщі.

Тепер молодь з Буська, Кривого Рогу, Нікополя та Запоріжжя прагне показати свій край і в днях з 20 по 30 липня запрошує приятелів з Плоцька до себе. В цікавій програмі „СДМ на Україні” можна знайти: екскурсії, моменти веселощів та, звичайно ж, спільну Євхаристію і молитву.