Минув ІX Вікенд з Богом

Щойно завершилась чергова, вже дев’ята зустріч молоді в Кривому Розі. Суботній ранок дав багато можливостей відкрити для себе значення слів Ісуса „Блаженні миротворці”. Учасники вислухали проповідь, а також могли поділитись свої міркуваннями під час роботи в групах.

DSC_9723

DSC_9766

Після обіду відбулось коротка служба в наміренні єдності між конфесіями, у якій взяв участь отець Михайло, представник Греко-Католицької Церкви.

DSC_9826

DSC_9848

Потім усі бажаючі могли переконатися в тому, чим є той мир, яким Господь Бог обдаровує нас в таїнстві покути та примирення. До сповіді молодь готував о. Збіґнєв. Закінчилась ця частина програми спільною Євхаристією. Увечері всі насолоджувались спільними забавами та іншими перевагами „карнавалу” – часу між різдвяними святами та Великим Постом – який саме триває зараз.

DSC_9791

DSC_0034

Ранок неділі традиційно розпочався утренею і коротким підбиттям підсумків цього Вікенду з Богом. Також молоді люди змогли почути відповіді на питання, які вони раніше написали на листочках. Після урочистої Служби Божої та обіду усі роз’їхалися по своїх домівках.

DSC_9905