«Колядя» серед вихованців сиротинця

18 січня, в переддень празника Хрещення Господнього за юліянським календарем, молодь на чолі з настоятелем парафії кс.Робертом Глодовським, відвідала сиротинець «Добре серце» в с.Новий Милятин. Такі гостини вже стали традиційними, адже впродовж декількох років ми їдемо на спільну коляду до діток. Цьогорічні наші відвідини були особливими, бо під колядки схолі «Голос ангела», до глядачів виходили Марія з Ісусиком, Йосип, пастушок, три царі та маленький ангелик. Персонажів  вертепу, грали самі маленькі господарі дому, яких ми переодягали за сценою… Дітки самі розповідали різдвяну історію народження Божої Дитину і ми були приємно вражені їхньою обізнаністю. Було весело, щиро і по-домашньому затишно. Звуки гітари та бангосів переплітались з голосами схолі і діток з сиротинця, які також знали багато коляд.

DSC_0070

На завершення кс.Роберт посвятив та благословив дитячий будинок. А в подяку за теплий прийом, кожен присутній отримав від настоятеля образочок з Салетинською Марією, а всі діти велику коробку з шкільним приладдям…

DSC_0086

Крім гарних вражень, якими ми ділилися за кружкою гарячого чаю на плебанії в Буську, ми отримали запрошення на наступну зустріч… Якщо Ісус народився у твоєму серці, у твоїй сімї, не забудь поділитися цією новиною і з тими, хто потребує твоєї уваги.

 Люба Огороднік

Invalid Displayed Gallery