Закінчився січневий Вікенд з Богом у Кривому Розі

Закінчився січневий Вікенд з Богом, який відбувся 13-15 січня. Цього разу близько 35 юнаків і дівчат з парафій Кривого Рогу, Буська, Кропивницького та Запоріжжя роздумували над тим, як здійснюється Божа справделивість.

DSC_8866

Після Євхаристії на початку зустрічі учасники 'судили на лаві підсудних Бога’, за звинуваченням у відсутності справедливості. Вживаючись в роль прокурорів чи адвокатів, молодь шукала аргументів на підтвердження другої правди нашої віри. Завдяки такому інтерактиву можна було висловити також різні сумніви, які можуть виникати в серці кожного, хто, дивлячись на сучасний світ, задається питанням, де ж у цьому всьому є Божа справедливість.

DSC_8769

DSC_8727

У суботу зранку був час тематичної проповіді о. Станіслава Ковальського МС та робота в групах.  А по обіді можна було трохи відпочити. Використовуючи нагоду насолодитись зимовою атмосферою, усі учасники зустрічі поїхали на каток. Повернувшись молодь взяла участь у вшануванні Пресвятих Дарів, а також мала можливість долучитись до таїнств сповіді та причастя. О 18 год. відбулася Служба Божа, під час якої проповідь виголосив о. Каміль Пенкальскі МС. А на закінчення дня усі переглянули фільм 'Різдвяна свіча’, який повернув нас до атмосфери нещодавніх Різдвяних свят.

DSC_8787

DSC_8798

DSC_8963

DSC_8977

DSC_9017

DSC_9073

Недільний ранок був заповнений майстер-класом, де кожен з учасників міг власноруч виготовити декоративну свічку. Об 11 год. була відслужена Св. Літургія на закінчення зустрічі, під час якої до молоді зі Словом Божим звернувся о. Кристіан Островскі.

DSC_9217

DSC_9187

DSC_9142

Щиро дякуємо Директору та постулантам Згромадження Отців Салетинів в Домініковіцах, Польща. Завдяки вашому сприянню та фінансовій підтримці, враження та емоції з цього січневого вікенду з Богом надовго залишаться в серцях усіх його учасників.