Блаженний Ян Антоніо Фаріна

19 лютого парафіяни костелу св.Станіслава зустрічали мощі блаженного Яна Антоніо Фаріни, які мандрують Європою в честь 10-ої річниці його перегринації. Супроводжували і провадили молитви біля мощей Сестри Наставниці Святої Доротеї , Дочки Найсвятіших Сердець, опікуном і засновником ордену яких є святий. Допоки сестра Іва з Бразилії чувала в молитві, сестра Анна – Ліза з Італії після літанії до святого, цікаво розповідала про нелегке життя бл. Яна Фаріни, його діяльність і віддану жертовну любов до Бога. Любив о.Ян Антоніо дітей, особливо опікувався сиротами і тими, хто жив у  злиднях, ділився з ними одягом та їжею, а в кишенях завжди мав солодощі для дітей. Навіть після смерті отець не перестає допомагати потребуючим: зафіксовано оздоровлення від раку, артриту та інших фізичних хворіб, не рахуючи безчисленні оздоровлення душ і зранених сердець.

bus002

bus003

„Блаженний Ян Антоніо Фаріна хоче і готовий вам допомогти в кожну хвилину, але потрібно мати віру…”: запевняла сестра Анна-Ліза. Тому всі присутні в костелі підходили до мощей, торкались їх і писали прохання та подяки в спеціальну книгу, яка мандрує зі святим.

bus005
Незважаючи на холод, недільної днини в храмі було людно і затишно. Відчувалася присутність святого і та благодать, яку він дарував усім хто мав віру…